New FIAT 500

New FIAT 500

Култовият FIAT 500 никога не е бил толкова близо до вас!

Срещу 5990 лева получавате автомобила веднага и ставате част от една легенда, позната на целия свят.

Заредете се с позитивна енергия, слънчево настроение и пролетни емоции, като се възползвате от промоционалните лизингови условия с месечна вноска от 250 лева с ДДС за период от 5 години!

Освободете се от грижите и се наслаждавайте на FIAT 500 с възможността да ползвате удължена гаранция до 7 години!*

Възползвайте се шанса да изкупим обратно вашия употребяван автомобил на пазарна цена и той да стане част от сделката за покупката на вашия нов FIAT 500.

 

С новия FIAT 500 получавате модерния вариант на една автомобилна икона. Безпогрешно разпознаваемият италиански дизайн е съчетан в ниво на оборудване Connect с високи технологии като:

 

  • Uconnect™ със 7-инчов HD LIVE сензорен дисплей с навигация, Bluetooth®, USB, Aux-in и DAB

  • Apple CarPlay & Android Auto свързване на мобилни телефони

  • Cruise Control за поддържане на зададена скорост

  • Ограничител на скоростта

  • Hill holder за контрол при потегляне по наклон

  • Асистент за паркиране назад

 

Промоционалната месечна вноска в размер на 250 лева с ДДС е формирана при лизингов договор за 5 години (при пробег 75 000 км) с 18,5% аванс и 35% остатъчна стойност за нов FIAT 500 в ниво на оборудване Connect. Предложението е валидно за бизнес клиенти.

 

Промоционалната вноска може да бъде постигната и при други договорни параметри. Възможни са различни лизингови конфигурации с намаляване и/ли увеличаване на аванса, остатъчната стойност и периода. Пълните лизингови условия се предоставят от OTP Leasing.

 

 

В сумата от 5990 лева за получаване на нов FIAT 500 са включени авансова лизингова вноска, такса одобрение, ¼ застраховка Каско, гражданска отговорност и регистрация.

Конкретна оферта за нов автомобил FIAT 500 с информация за оборудването и техническите характеристики можете да свалите тук.

За връзка с нас кликнете върху „Свържи се с нас“ по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка.

* Фабричната гаранция на автомобилите FIAT е 3 години или 150 000 км без доплащане (което настъпи първо). В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000км или до 7 години без ограничение на пробега е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа.