Новият FIAT 500X

Новият FIAT 500X

Новият FIAT 500X преминава във ваши ръце веднага срещу 9500 лева!

Предлагаме ви изключителна възможност да шофирате модерен и функционален автомобил с неповторим италиански дизайн и най-съвременни технологии.

Този красив модел никога не е бил толкова близо до вас. Той става по-достъпен отвсякога благодарение на промоционалната лизингова кампания.

Само сега получавате на мига FIAT 500X срещу 9500 лева при специалните ни условия с месечна вноска от 509 лева с ДДС за срок от 5 години.

С новия FIAT 500X вие ще бъдете в крак с модата и уверени в себе си при всяко пътуване.

Винаги ще бъдете забелязвани благодарение на елегантните LED дневни и задни светлини, които подчертават легендарния италиански дизайн на моделната линия FIAT 500.

За вас работи пъргав и енергичен турбо двигател с мощност 150 конски сили, а предавките се сменят от високотехнологична 6-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител.

С този отлично оборудван автомобил в ниво на оборудване Connect вие имате на разположение:

  • Преден и заден парктроник

  • Камера за заден ход

  • Чистачки със сензор за дъжд

  • Автоматично включване на фаровете

  • Отопляемо предно стъкло в зоната на чистачките

  • Тонирани задни стъкла

  • 7’’ HD дисплей със свързване Apple CarPlay & Android Auto

  • Круиз контрол

  • Отопляеми предни седалки

  • 16’’ алуминиеви джанти

Месечната вноска в размер на 509 лева с ДДС е калкулирана при лизингов договор за 5 години (при пробег 75 000 км) с 14,3% аванс и 33,8% остатъчна стойност. Предложението е валидно за бизнес клиенти. Оферираният модел е FIAT 500X 1.3 DDCT FWD в ниво на оборудване Connect.

 

Промоционалната вноска може да бъде формирана и при други параметри. Възможни са различни лизингови конфигурации с намаляване и/или увеличаване на аванса, остатъчната стойност и периода. Пълните лизингови условия се предоставят от OTP.

 

В сумата от 9500 лева за получаване на автомобила са включени авансова лизингова вноска, такса одобрение, ¼ застраховка Каско, гражданска отговорност и регистрация.

За да ви улесним при покупката на новия автомобил предлагаме възможност за обратно изкупуване на вашата употребявана кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за нов FIAT 500X.

За ваше спокойствие в дългосрочен план при експлоатацията на автомобила предлагаме възможност за удължаване на гаранцията до 7 години.*

Конкретна оферта за нов автомобил FIAT 500X с информация за оборудването и техническите характеристики можете да свалите тук.

За връзка с нас кликнете върху „Свържи се с нас“ по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка или ни пишете на fiat@vauto.bg.

* Фабричната гаранция на автомобилите FIAT е 3 години или 150 000 км без доплащане (което настъпи първо). В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000км или до 7 години без ограничение на пробега е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа.