НОВИЯТ FIAT 500 Electric

НОВИЯТ FIAT 500 Electric

Искате модерeн автомобил?

FIAT 500 Electric.

Искате да е електрически?

FIAT 500 Electric.

Искате да го зареждате бързо и лесно?

FIAT 500 Electric.

Искате да има дълъг пробег?

FIAT 500 Electric.

Искате да е удобен и практичен?

FIAT 500 Electric.

Искате лукс и високи технологии?

FIAT 500 Electric.

Искате безплатно и неограничено паркиране в синя и зелена зона?

FIAT 500 Electric.

Искате да диктувате модата?

FIAT 500 Electric.

Искате изгодни лизингови условия?

FIAT 500 Electric.

Искате да получите всичко това веднага?

Fiat 500 Electric.

От ВИТОША АУТО.

500 ЛВ./МЕСЕЦ*

Човек трябва да знае какво иска и къде може да го получи. Изпратете ни запитване на  fiat@vauto.bg и научете всичко за FIAT 500 Electric на специалната страница 500.bg.

Можете да се свържете с нас и като кликнете върху „Свържи се с нас“ по-долу на страницата и попълните вашите контакти за обратна връзка.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Ние следваме тенденциите и в лизинговите предложения. Хората вече търсят по-разумна месечна вноска, а не целят бързо да изплатят колата и да я притежават.Предлагаме ти това електрическо бижу 500 при стандартен лизинг за бизнес клиенти, при който ще плащаш разумна месечна вноска от 500 лв./месец с ДДС и при който можеш да смениш модела, преди да си достигнал крайния срок на договора. С този лизингов план, ти ще можеш да работиш спокойно и да отделяш планираната сума от бюджета си за нещо което, ще ти позволи да си на гребена на вълната в автомобилните тенденции.

И за да те улесним максимално, можеш да ни предложиш настоящата ти кола за обратно изкупуване, като по този начин тя ще стане част от сделката за нова 500 Electric.

Можем да предложим и атрактивни решения за оперативен лизинг, в които да има възможност за данъчен кредит.

* Офертата е валидна за бизнес клиенти и за налични автомобили до 31/07/2022 или до изчерпване на количествата. За пълните лизингови условия се обърнете се най-близкия дилър или ни изпратете запитване на fiat@vauto.bg.