УДОБСТВО, СИГУРНОСТ, ЗАБАВЛЕНИЕ, TIPO

И ПОНЕЖЕ МИСИЯТА НА TIPO Е ДА НАПРАВИ ПЪТУВАНЕТО ВИ БЕЗПРОБЛЕМНО И ПРИЯТНО, ТО ВИ ПРЕДЛАГА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТРАНСТВО. ТО ВИ ПРЕДЛАГА СПОКОЙСТВИЕ.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ

С FIAT TIPO, модерните технологии пътуват с теб, за да ти помогнат да останеш свързан и да направят пътуването ти безопасно и приятно. Никога не е било толкова лесно да слушате Вашата музика и да използвате други функции на Вашия телефон по време на път. Благодарение на системата UconnectTM със 7-инчов дисплей, съвместимa с Apple CarPlay и Android Auto, можете да използвате всички апликации от телефона си без никакви затруднения.

НИКОГА НЕ СЕ ГУБЕТЕ

Ако не знаете как да стигнете до избраната дестинация, доверете се на TIPO. Позволете на технологиите да Ви помогнат, а Вие да се насладите на важните неща в живота. С навигацията на FIAT TIPO, Вие винаги ще бъдете спокойни, че се движите в правилната посока.

TIPO ОБИЧА ПРИРОДАТА. А ВИЕ?

TIPO обича природата и я пази. Той ще помогне и на Вас да станете по-добри в това. Eco:Drive анализира начина, по който шофирате и Ви дава предложения как да го промените, за да намалите разхода на гориво и нивото на вредните емисии.

КРАЙ НА ТРУДНОТО ПАРКИРАНЕ

За много шофьори паркирането, особено в тесните градски пространства, е истинско предизвикателство. Представете си, колко хубаво би било да имате помощник, който Ви помага при всяко паркиране. Е, вече имате и това е FIAT TIPO. Неговата камера за задно виждане, която е свързана със 7-инчовия дисплей прави паркирането лесно като детска игра.

ЗА ДА БЪДЕ ВСЯКО ПЪТУВАНЕ ПРИЯТНО, ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЕЗОПАСНО. ОСТАВИ ТОВА НА TIPO

СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ

TIPO притежава стандартно оборудване, което Ви осигурява безопасно и спокойно пътуване. Той идва с 6 въздушни възглавници, ABS, ESC (Eлектронна система за динамичен контрол на стабилността) с Hill holder (Система за контрол при потегляне по наклон) и TPMS (Система за мониторинг на налягането в гумите).

 

ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

FIAT TIPO гарантира максималната защита на своите пътници с 6 въздушни възглавници, в това чилсло за водача и за пътника до водача, странични за защита на тялото за предните места и въздушни възглавници тип “завеса” за защита на главите за предните и задните места.

 

СТАБИЛНОСТ

TIPO Ви осигурява активна безопасност на най-високо ниво и идеален контрол по време на спиране при извънредни ситуации и на хлъзгав път, благодарение на Електронната система за динамичен контрол на стабилността (ESC). Системата включва ASR/MSR (система за контрол на приплъзването, работеща съвместно с двигателя), PBA (система за подпомагане на спирачното усилие, при възникнала опасност от сблъсък), Hill Holder (Система за контрол при потегляне под наклон), ERM (система за предотвратяване на преобръщане) и Traction Control System (система за контрол на сцеплението).

TIPO МИСЛИ НАПРЕД

FIAT TIPO предлага и Full Brake Control система, която използва радар, за да наблюдава пътната обстановка. В случай, че идентифицира предпоставки за сблъсък, системата Ви предупреждава и спира автомобила, ако Вие не реагирате.

ОСТАВИ TIPO ДА СЕ ПОГРИЖИ

Разположената отпред радарна система на TIPO следи разстоянието до автомобила пред Вас и коригира скоростта, ако се приближите прекалено близо.