ДОБАВЕТЕ ДИСКРЕТНА ЕЛЕГАНТНОСТ КЪМ ПРАКТИЧНОТО СИ ЕЖЕДНЕВИЕ

Без значение дали ще изберете  TIPO HATCHBACK или TIPO STATION WAGON, Вие няма да направите компромис нито с практичността, нито със стила, защото TIPO Ви дава функционални решения с очарователен дизайн.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВО?

Всички модификации на TIPO са създадени с идеята да предоставят максимален комфорт, както на шофьора, така и на пътниците. При версия Комби, FIAT TIPO без проблем събира 5 -ма напълно удобно. На предните седалки съвсем спокойно може да се разположат хора с височина 1,87 см, а на задните седалки можете да возите трима пътници с височина до 1,80 м и дори тогава TIPO ще Ви даде повече като предостави място за багаж за всички пътници.

TIPO = ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Когато с Вас пътуват много хора, имате нужда и от място за съхранение на различни предмети. TIPO мисли за това.

ЗАЩО ДА СПИРАТЕ ЗА ПОЧИВКА?

Кой е казал, че дългите пътувания трябва да са изморителни? Изберете дестинацията, отпуснете се в удобните седалки на TIPO и се насладете на комфортното пътуване.

ТРЯБВА ДА ПОЛАГАТЕ ГРИЖИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

Винаги е по-весело, когато на всички им е удобно. TIPO ще поглези и тези на втория ред седалки. Защото Вашeто семейство и приятели, също заслужават комфорт.

ПРИСЪСТВИЕ

Модерен, динамичен, практичен. Три думи, които описват FIAT TIPO. Без значение, коя от версиите на модела ще изберете, Вашето присъствие ще бъде забелязано.