УДОБЕН, ТЕХНОЛОГИЧЕН, БЕЗОПАСЕН, PANDA

PANDA може да е компактна, но това не е за сметка на удобствата, които тя може да предложи.

ОЩЕ ПО-ЗАБАВНА

Забавление на МАКС. Свържете своя телефон чрез Bluetooth, USB или AUX и се насладете на любимата си музика. Всяко пътуване е по-забавно.

МИНИМАЛЕН РАЗХОД НА ГОРИВО, МАКСИМАЛНО ЗАБАВЛЕНИЕ

Ти спираш, двигателя спира. Start&Stop системата на PANDA е разработена с цел да оптимизира разхода на гориво съвместно с индикатора за смяна на предавките (GSI), който ти показва, кога е най-добрият момент, за да смениш предавката.

PANDA СЕ ГРИЖИ ЗА ВСИЧКО

Редица системи и инжинерни решения, гарантират спокойствието по време на пътуване. Без значение дали сте в градската джунгла или на дълъг път.

БЕЗОПАСЕН ЗА ТЕБ И ЗА ПЪТНИЦИТЕ

Комбинацията от предлаганите въздушни възглавници са разработени да гарантират най-високото ниво на безопасност за всички, които са в PANDA. Предните подглавници защитават от камшичен удар. Задните седалки предлагат IsoFix, за да се гарантира сигурността и на най-молките.

ИЗДРЪЖЛИВА КОНСТРУКЦИЯ

Благодарение на използваните високоякостни материали, при създаването на PANDA, тя показва своято издръжливост в най-лошите ситуации.

НИКОГА НЕ ГУБИ КОНТРОЛ

Безпроблемно пътуване: сигурност за твоето семейство. С PANDA ти винаги контролираш ситуацията дори и в извънредни ситуации, като непредвидени маневри или при хлъзгави повръхности, благодарение на системата за контрол на стабилността (ESC), която включва ABS, EBD, BAS и система за подпомагане при потегляне под наклон.

НЯМА НАКЛОН, КОЙТО ДА ЗАТРУДНИ PANDA

Тръгването под наклон с PANDA e лесно, като всяко друго тръгване, благодарение на системата за подпомагане на тръгването при наклон.

PANDA ВИНАГИ ГЛЕДА НАПРЕД

Ако изберете системата City Brake Control за своята PANDA, която работи при скорост до 30 км.ч, тя ще прецени риска за евентуален сблъсък и ще се притече на помощ, като приложи спирачно усилие.