КОГАТО ТЕ ПАЗИ СУПЕРГЕРОЙ

И понеже ние знаем, че ти ще имаш безброй приключения са твоята PANDA 4×4, сме се погрижили винаги да си в безопасност. По този начин може да се насладиш на всеки един момент от незабравимите пътувания до местата, които винаги си искал да видиш, без да се притесняваш. PANDA винаги мисли за теб.

PANDA 4х4 E РЕАЛНА, НО С ЛЕГЕНДАРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Кой каза, че малките автомобили нямат възможностите на големите SUV-та? Ясно е, че не са виждали, какво може да постигне PANDA 4×4.

4х4 БЕЗОПАСНОСТ

Въздушни възглавнизи за шофьора и пътниците, Система за стабилност (ESC), ABS, ASR, ELD, Система за подпомагане на спирачното усилие: с PANDA 4×4 получаваш безопасност, която може да ти осигури само супергерой.

ГРАДСКАТА ДЖУНЖЛА

PANDA 4×4 има off-road дух, но знае как да се държи и в града. Благодарение на системата за подпомагане на спирачното усилие (City Brake Control), която засича евентуален сблъсък, твоята PANDA бди над теб.

ПОДГЛАВНИЦИ

Подглавниците на PANDA 4×4 предвазват теб и пътниците от камшичен удар.

4x4 ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Системата на PANDA 4×4  “Torque on demand” използва два диференциала, като изпраща мощност на двете оси равномерно и пропорционално. Ето защо, няма нищо, с което PANDA 4×4 да не може да се справи. Като добавим и ъгъл на заход от 21° и Електронен заключващ диференциал (ELD), с PANDA 4×4 можеш всичко.