Модерен и практичен

Новият FIAT TIPO посреща своите пътници в просторна кабина с удобни седалки. Интериорът съчетава модерен дизайн и практичност при всекидневното ползване, защото това е автомобил, който си заслужава да бъде шофиран всеки ден и да върши работа на своя собственик. В зависимост от желанията на потребителите са налични три нива на оборудване.

Всичко, което ви е нужно

Още в базовото ниво на оборудване новият FIAT TIPO е подготвен да отговори на очакванията за комфортно настаняване и безопасно пътуване. На борда присъства всичко, от което имате нужда, включително системи за потегляне по наклон и сензор за паркиране на заден ход. Серийни са и системите за мониторинг на вниманието на водача, за поддържане на лентата и за разпознаване на пътните знаци и за ограничаване на скоростта до позволената от тях.

Сладък живот в града и извън него

С новите LED дневни светлини предната част придобива още по-ярка индивидуалност в ниво на оборудване City Life, което прави сладък живота в града, а и извън него. За целта водачът има на разположение камера за задно виждане, автоматично включване на чистачките и светлините, отопление на предните седалки и фарове за мъгла с осветяване на завои. Инфо-развлекателната система с цветен сензорен екран се свързва с мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto, като някои от функциите могат да се управляват от волана.

FIAT TIPO CROSS е подготвен за неочакваното

Никой не знае каква изненада го очаква зад следващия ъгъл и кога ще му се наложи да излезе от асфалтираните пътища. Новият вариант FIAT TIPO CROSS очаква спокойно неочакваното, защото е подготвен за всичко. Автомобилът предоставя отлична възможност за изживяване на приключения и спонтанни емоции, тъй като е оборудван с допълнителна защита в долната част на каросерията, променена броня, специфична радиаторна решетка и елементи на кросоувър.

Силен характер със склонност към рискове

С характерното оформление на предната си част новият FIAT TIPO CROSS категорично заявява силен характер и готовност да поема рискове. Контрастните черни повърхности са комбинирани със светлосиви матови елементи, които подхождат на по-агресивния дизайн.

Каросерията е добре защитена

За да изглежда добре и да се представя на високо ниво, новият FIAT TIPO CROSS стъпва върху красиви лети джанти с размер 16 или 17 инча. Колелата се въртят в калници със защита по арките за моментите, в които автомобилът ще излезе от гладката настилка. Черна предпазна облицовка предпазва също така и външната страна на праговете под вратите.

Новият FIAT TIPO CROSS се забелязва отдалеч благодарение на своя изразителен светлинен почерк. Моделът е оборудван със стандартни дневни LED светлини и задни LED светлини, които очертават елегантно спортния му силует. Предлагат се също така изцяло LED предни фарове за още по-добра видимост в тъмните часове на денонощието.

Спортът сред природата е по-лесен с FIAT TIPO CROSS

В стила на кросоувър новият FIAT TIPO CROSS разполага с инсталирани черни релси на покрива, които придават финален щрих на солидното му излъчване. Релсите имат и своята практична функция да спомогнат за превоз на допълнителни товари, както и на оборудване за зимни и летни спортове сред природата.