TIPO

Комфорт от превъзходен клас на достъпни цени

ФИЛОСОФИЯТА НА TIPO

Един прекрасен и сигурен автомобил, с комплексно стандартно оборудване. Пространство за вас и вашето семейство. Комфорт от превъзходен клас, на достъпни,  ниски цени. Всичко това представлява философията на TIPO.

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА ПОВЕЧЕ КОМФОРТ

Fiat Tipo е проектиран, за да предлага максимално пространство и комфорт както за водача, така и за пътниците. Петима възрастни пътуват спокойно в просторната му купе, а имате и място за достатъчно багаж.

FIAT TIPO Е ТУК!

Елегантен, просторен и удобен. Удоволствието от шофирането среща своята сдвоена форма във Fiat Tipo.

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА TIPO!

Новото TIPO ще ви пренесе в един нов, сигурен и изискан свят, такъв, какъвто отива единствено на най-популярната италианската марка.

НОВИ LED СВЕТЛИНИ

Новите изцяло LED светлини ще осветяват пътя пред теб, така че да имаш добра видимост и сигурност, когато пътуваш и през нощта.

НОВА ПРЕДНА РЕШЕТКА И НОВО ЛОГО

Бъдещето на марката FIAT е вече пред вас! Изцяло новата предна решетка, която придава спортно излъчване на автомобила е допълнителна украсена с новото лого на италианската марка.

НОВИ ЦВЕТОВЕ

Модерни и цветни или класически и стилни. Цветовете на новия FIAT TIPO  са различни и по всеки би намерил своя автомобилен нюанс сред тях. А вашият кой е?

НОВ ИНТЕРИОР

По-елегантен, по-технологичен от всякога: стилът и комфортът ще ви завладеят още от първия допир.

МОДЕРЕН И ОТ ВЪТРЕ

Новото TIPO ще ви впечатли и с модерното табло, ергономичният волан и удобните уреди за управление. Защото за нас е важно да се чувствате добре зад волана и да се наслаждавате от моментите на пътя.