ВИНАГИ В ПРАВИЯ ПЪТ

При скорост над 60 км/ч, в случай че автомобилът излезе от лентата, в която се движи, системата алармира водача с визуално предупреждение на инструменталния панел и прилага съпротивление на волана, за да върне автомобила в рамките на лентата.

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ И INTELLIGENT SPEED ASSIST

Винаги в рамките на позволеното – новият Tipo идентифицира и разпознава пътните знаци и ги визуализира на иструменталния панел. С ограничителя на скоростта можеш да регулираш скоростта според ограничениeтo, което е идентифицирала системата за разпознаване на пътните знаци.

СИСТЕМА ЗА МОНИТОРИНГ НА ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА

Умората вече не е проблем – системата разпознава първите симптоми на умора, извършвайки наблюдение на движенията на автомобила настрани и посредством акустичен и визуален сигнал на инсрументалния панел съветва водача да направи почивка.

АКТИВНА ПРЕДНА РЕШЕТКА

Системата осигурява аеродинамично шофиране като регулира въздушния поток със серия от панели, които се активират вътре в предната решетка. Нейното функциониране гарантира по-бързо подгряване на двигателя, намалени нива на шума и повече защита на охлаждащия блок.

ПАД ЗА БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ (ОПЦИЯ)

Тази последна новост на борда на новия Tipo поддържа твоите мобилни устройства винаги свързани и с максимален заряд, при това без да имаш нужда от кабели.

БЕЗКЛЮЧОВО ОТВАРЯНЕ И ЗАПАЛВАНЕ (ОПЦИЯ)

Вече не е необхимо да вадиш ключа от джоба или чантата си. Достатъчно е просто да го носиш със себе си.

СИСТЕМА ЗА СИГНАЛИЗИРАНЕ ПРИ НАЛИЧИЕ НА ОБЕКТ В МЪРТВАТА ЗОНА

Без повече зони, в които не виждаш какво се случва около теб. При скорост над 10 км/ч при наличие на автомобил в мъртвата зона отстрани или отзад, новият Tipo Cross те предупреждава с акустичен сигнал и светещ символ на страничното огледало за обратно виждане.

USB ПОРТ ЗА ЗАДНИТЕ МЕСТА

Повече комфорт за пътниците при всяко пътуване.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.