“Време е 500 да вдъхнови промяната, отново. Да се посвети на по-висша цел.” - Оливие Франсоа – Президент на Fiat Global Brand

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО

ВДЪХНОВЯВА ПРОМЯНАТА ОТ 1957 ГОДИНА

Първото поколение 500 даде на хората мобилност и свобода. Второто превърна градските автомобили в мода и наложи модела като синоним на модерна градска кола. Третото поколение 500 се посвещава на по-висша цел – да зададе тренда на автомобила от бъдещето.

500

МОДНАТА ГРАДСКА ИКОНА. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА

МОДЕЛ, ЗАДАВАЩ ТРЕНДОВЕТЕ

Ако има градски автомобил, който през годините е задавал модните тенденции, с иконичен дизайнвисок клас стил, показващ добър вкус и висок статус, притежаващ емблемата на луксозна стока, това е 500. Сега ви представяме този вълнуващ автомобил, но в модерен прочит. 500 Electric. Придвижвайте се само на ток. Усетете града по различен начин. Дори и извън него.

СТИЛЪТ Е ВЪПРОС НА ДОБЪР ВКУС. ЗАЯВЕТЕ СЕ.

МИСЛИТЕ СИ, ЧЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА КОЛА НЕ Е ЗА ВАС?

Шофирате активно в града, трудно намирате място за паркиране, пропускате да изпратите SMS за синя и зелена зона. Ето три причини защо електрическият 500 е точно за вас.

Промяната настъпва в града и в малките населени места, за да обхване целия свят. Бъдещето на автомобилите е в електрификацията. Тя може да започне тук и сега като избереш 500 Electric за твой автомобил.

Не е нужно да имаш гараж или собствено парко място, тъй като можеш да зареждаш 500 достъпно на бързозарядна станция докато пазаруваш в мола или в супермаркета, или докато работиш в офиса или си на бизнес среща. Само за 35 мин. можеш да достигнеш заряд от 0 до 80% на бързозарядна станция (DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW) и по този начин ще имаш пробег за една седмица градско шофиране (При пълна на 100% батерия и според WLTP градски цикъл от 458км.).

С 500 Electric се движиш евтино в града и паркираш без ограничения на синя и зелена зона. Лесно, екологично и за малко пари. Придвижването в града никога не е било толкова достъпно.

ЗАВЛАДЕЙТЕ ГРАДА

500 Electric е много маневрена, лесна за паркиране, бързо ускоряваща, заради напълно електрическите двигатели. Паркираш навсякъде в града безплатно и без ограничения в синя и зелена зона и бързо си намираш място.

КАТО ИГРА

Лесна за каране, може да се управлява и с един педал, като отпускаш “газта” и тя не само спира, а и се презарежда. Auto hold функция във всички режими на работа, което позволява да не задържаш педала на спирачката в задръстванията. Без стрес.

ТЕХНОЛОГИЧНА

500 Electric е малка отвън, но просторна отвътре. Колата притежава много приятна и подобрена мека возия. Инфотеймънт система от ново покеление, супер резолюция на централния дисплей, качество на камерата за обратно виждане, безжично свързване с Apple Car Play и Android Auto. Възможност за нормално и бързо зареждане 0 до 80% за 35мин*. При движение с ниска скорост издава звук, който е приятен звук, за да те чуват пешеходците. Но само при нас това е мелодия, от Италия, разбира се.

*DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW

МОДЕРЕН НАЧИН НА ПРИТЕЖАНИЕ

Ние следваме тенденциите и в лизинговите предложения. Хората вече търсят по-разумна месечна вноска, а не целят бързо да изплатят колата и да я притежават.Предлагаме ти това електрическо бижу 500 при стандартен лизинг за бизнес клиенти, при който ще плащаш разумна месечна вноска от 500 лв./месец с ДДС и при който можеш да смениш модела преди да си достигнал крайния срок на договора. С този лизингов план, ти ще можеш да работиш спокойно и да отделяш планираната сума от бюджета си за нещо което, ще ти позволи да си на гребена на вълната в автомобилните тенденции.

И за да те улесним максимално, можеш да ни предложиш настоящата ти кола за обратно изкупуване, като по този начин тя ще стане част от сделката за нова 500 Electric.

Можем да предложим и атрактивни решения за оперативен лизинг, в които да има възможност за данъчен кредит.

За пълните лизингови условия, моля, обърнете се към най-близкия дилър до вас или ни изпратете запитване.

ГРИЖИМ СЕ ЗА ПРИРОДАТА

Шофирайки 500 Electric, ти се грижиш за опазването на околната среда и даваш своя принос за намаляването на въглеродния отпечатък. Това е и причината електрическите автомобили в България да не заплащат пътен данък и да имат свободен, безплатен и неограничен достъп в централните градски части, където има платени зони за паркиране. Като допълнение ще имаш много по-малко разходи за обслужване на автомобила и по този начин ще можеш по-добре и по-конкретно да планираш семейния бюджет и разходите.

КЪДЕ МОГА ДА ЗАРЕЖДАМ 500 Electric?

Бързо и лесно

На бързозарядна станция

Знаете ли че, можете да заредите 500 Electric на бързозарядна станция, част от изградената мрежа, в мола или на паркинга на голям супермаркет докато пазарувате? Можете да постигнете заряд от 0 до 80% за 35 мин*. *DC зарядна станция Fast DC – 50 I 85 kW

Достъпно

Вкъщи или на паркинга в офиса

Докато работите в офиса или сте вкъщи, можете да включите 500 Electric да се зарежда на зарядна станция или директно от 220V контакт, ако условията ви го позволяват.

Без стрес

Където има 220V контакт

Отивате на вилата или на уикенд пътуване с вашето 500 Electric. Ако имате нужда да го заредите, включете го към контакт 220V и се насладете на почивката.

ПРОЕКТИРАН ЗА СЛЕДВАЩОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ

Новият 500 “la Prima” е изграден на напълно нова платформа, проектирана така, че да бъде актуална през цялото следващо десетилетие. Това му осигурява конкурентен максимален пробег и още по-изненадваща автономия в градски условия в сравнение с всеки друг 500 досега.

РОДЕН ЗА ГРАДА

С 320 км пробег с едно зареждане, който притежава новият 500, той ти дава свободата да изпълняваш спокойно своя ежедневен график: да отидеш на работа, във фитнеса, на шопинг, на среща с пиятели и в края на деня да се върнеш вкъщи удовлетворен от изпълнените задачи и приятните изживявания. А ако използваш автомобила само в града пробегът се увеличва отвъд очакванията до 460 км.

БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Новият 500 притежава функцията за бързо зареждане до 85 кВт. За пет минути или докато изпиеш едно кафе, ще имаш заряд за 50 км, достатъчни за целия ден. Освен това можеш да заредиш 80% от капацитета на батерията само за 30 мин.

ШОФИРАНЕ С ЕДИН ПЕДАЛ

Новият 500 е един от първите електрически автомобили, които дават възможност за шофиране с един педал, като този на газта се използва и за ускоряване и за намаляване на скоростта като по този начин конвертира и рекуперира кинетична енергия, за да генерира елекртическа енергия, с която да презареди батерията. Разбира се за максимално удобство при шофиране можеш да използваш и педала на спирачката.

РЕЖИМ НА ШОФИРАНЕ “SHERPA”

Когато седнеш зад волана и зададеш режим на шофиране “Sherpa” се активира настройка за интелигентно шофиране, която пести енергия като оптимизира зареждането на батерията, работата на климатичната система, скоростта и ускорението, като ти предоставя още повече автономия, за да достигнеш до желаната дестинация.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.