ВИНАГИ В ПРАВИЯ ПЪТ

При скорост над 60 км/ч, ако автомобила напусне очертанията на пътната лента, системата предупреждава водача с визуален сигнал на инструменталното табло и оказва автономно съпротивление на волана, за да върне автомобила в рамките на лентата.

СИСТЕМА ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ И INTELLIGENT SPEED ASSIST

Винаги в рамките на позволеното – новият Tipo идентифицира и разпознава пътните знаци и ги визуализира на иструменталния панел. С ограничителя на скоростта можеш да регулираш скоростта според ограничениeтo, което е идентифицирала системата за разпознаване на пътните знаци.

СИСТЕМА ЗА МОНИТОРИНГ НА ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА

Умората вече не е проблем – системата разпознава първите симптоми на умора, извършвайки наблюдение на движенията на автомобила настрани и посредством акустичен и визуален сигнал на инсрументалния панел съветва водача да направи почивка.

АКТИВНА ПРЕДНА РЕШЕТКА

Системата осигурява аеродинамично шофиране като регулира въздушния поток със серия от панели, които се активират вътре в предната решетка. Нейното функциониране гарантира по-бързо подгряване на двигателя, намалени нива на шума и повече защита на охлаждащия блок.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.