ВЕРЕН СПЪТНИК НА БИЗНЕСА

Практичен, голям и функционален във всяко отношение

Лидер в класа си по отношение на товароносимост – способен да се грижи за над 1 тон важни за Вас неща. С равен и гладък товарен отсек и с товарен обем до 4,2 м³.

Винаги готов за работа, винаги на разположение. Дори сега Doblo очаква своите нови собственици. Наличен в шоурумите на марката.

Уникален стил и максимална ефективност – Doblo предлага подобрена аеродинамика, допринасяйки за ефективността дори при ниски скорости.

Множество отделения за съхранение със широки възможности за оползотворяване на пространството и съхранение на всякакви вещи.

Отлична комбинация от технология и материали за комфортна работна среда и всякакъв вид дейности. С подобрения във всеки аспект за цел максимално удобство.

Ефективни и икономични дизелови двигатели, отличаващи се със стабилност и отлична работа. Перфектни за най-добрите професионалисти в бизнеса.

Най-безопасното работно място е обезпечено от технологии като ESC за максимална стабилност, Hill-Holder за по-лесно изкачване на възвишения и HBA (Hydraulic Brake Assist) за подпомагане на спирането. Подобрен контрол на сцеплението за движение при всякакви условия. Иновативни въздушни възглавници, предпазващи както главата, така и гърдите. Оптимизирани подглавници срещу камшичен удар. Спирачна система с активни ABS сензори с трансфер на сила (EBD), която предотвратява процеса на блокиране на колелата и гарантира пълен контрол.