НЕ САМО КРАСИВ, НО И УМЕН

В сутрешният трафик или под светлените на града в събота вечер. В центъра или предградията. Наслади се на високотехнологичните решения, които 500Х предоставя.

Uconnect™ - ВЕРЕН ПОМОЩНИК

Винаги е по-добре, когато имаш помощници. Когато си с 500Х това е системата Uconnect™ 7” HD LIVE – отговарянето на обаждания, размяната на съобщения, избирането на плейлисти и настройването на най-добрия маршрут е само на един клик разстояние.

ЗАБАВЛЕНИЕТО, ОБАЧЕ, ТРЯБВА ДА Е БЕЗОПАСНО

500X отново ще се погрижи.

ПАРКИРАНЕТО Е ДЕТСКА ИГРА

Със сензорите за паркиране, паркирането в натоварените малки улички, никога не е било по-лесно. Довери се на 500Х и ще изглеждаш, като професионалист.

РАЗПОЗНАВА НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ

Той винаги гледа. 500Х наблюдава пътните знаци, благодарение на своята камера, и предоставя информация на централното табло за последно засечения знак за ограничение на скоростта.

АСИСТЕНТ ЗА СКОРОСТ

Дълъг път, магистрала, нов знак за ограничение. С едно натискане на бутона на асистемата за скорост, твоят 500Х автоматично ще започне да спазва новото ограничение за скорост. Никога не е било по-лесно

АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ПЪТНАТА ЛЕНТА

Ти може и да се разсееш, но 500Х не. Интелигентна система за следене на пътната лента ще те предупреди в случай на неволно напускане на лентата (когато не е подаден мигач). Асистентът при напускане на лентата ще те предупреди със сигнал директно върху контролния панел, а също така и ще усили съпротивлението на кормилото.

6 ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Най-високо ниво на пасивна безопасност: 6 въздушни възглавници, гарантират твоята безопасност и тази на останалите пътници в 500Х.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.