ДА СИ ДОБЪР Е СКУЧНО

Правила, които да се следват? Не, благодаря: с новият 500Х Sport ти определяш правилата. Готов да завладее улиците с новите си форми и цветове, изцяло новите 19-цолови джанти, SPORT обозначение и двоен хромиран ауспух.

ПОГЛЕД, КОЙТО ЗАВЛАДЯВА

Улиците нямат тайни благодарение на новите LED светлини с до 160% повече яркост. Поеми по пътя без притеснения и се наслади на стила на новия 500Х Sport.

СМЕЛ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ

Смел автомобил, смел външен вид. Титаниевите огледала и дръжки на вратите напълно отговарят на дръзкия характер на 500Х Sport.

ЩЕ БЪДЕШ ЗАБЕЛЯЗАН

Ще събереш много погледи благодарение на новите 19-цолови джанти на 500Х Sport. Стилът е готов за път! А ти?

СЕКС СИМВОЛ

500Х знае, как да бъде забелязан. Емблемите SPORT и специалният червен цвят са само част от привлекателната му визия.

СПОРТЕН ОТГОРЕ ДО ДОЛУ

Пътувай до нови хоризонти, но го направи със стил. Двойният спортен хромиран ауспух придава на 500Х Sport смел и агресивен характер, готов да впечатли всеки.

ПАЛАВ ПО ДУША

Тези които се съобразяват със стереотипите са свикнали да седят в зоната си на комфорт, докато дръзките имат смелостта да опитат красиви и различни неща. Това важи и за интериора на 500X Sport. Влез в новия 500Х и се наслади на новите спортни седалки, ексклузивното табло с титаниеви елементи и 500 Myron лого, както и на волан  и арматурно табло с алкантара.

УПРАВЛЕНИЕТО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ

Воланът с алкантара елементи  изразява на спортния дух на 500Х Sport и ти дава възможност да управляваш редица функции само с пръстите на ръцете си, без да отместваш поглед от пътя.

НЕ САМО КРАСИВ, НО И УДОБЕН

Не е нужно да правиш компромис с удобството, за да изглеждаш COOL. Интериорът на 500X Sport с лекота успява да направи удобното да изглежда красиво.

360 ГРАДУСА СТИЛ

На борда на 500X Sport, стилът е във всичко около теб. От скоростния лост, до педалите и специалните за модела стелки. Нищо не е пропуснато.

РЕДЪТ Е НА ПЪРВО МЯСТО

Стилните хора обичат да държат всичко под контрол. Жабката, завършена с титаниеви елементи и лого 500, е идеалното място за съхранение на всичките ти аксесоари.