ЗАВЛАДЯВА СВЕТА С КРАСОТА

Новият 500 „la Prima” e по-широк, по-дълъг, колелата са изнесени още по-навън, но същевременно остава верен на корените си – основните линии са дискретни, плавни и изчистени като запазват емблематичния стил на модела.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Наслаждавай се на небето и природата около теб по всяко време.

БЪДЕЩЕТО В НОВА СВЕТЛИНА

LED фаровете с обновен, но все така разпознаваем 500 дизайн, ти осигуряват най-добрата висдимост на пътя.

ОТ МИНАЛОТО КЪМ БЪДЕЩЕТО

LED мигачите са детайл, който напомня за емблематичния стил на първото поколение 500 от 1957 г. и притежават същия новаторски дух, с който е проектирано.

ПО-ЛЕСНО ОТ ПЪРВОТО ДОКОСВАНЕ

Отвори автомобила си, без да тършуваш из джобовете си. Електрическите външни дръжки на вратите, притежават обновен изчистен дизайн и система “e-latch”. Просто натиснете бутона и отворете вратата.

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Икона от главата до петите с двуцветни 17-цолови алуминиеви джанти.

ВИНАГИ ПЪРВИ

Специална пластина с надпис “la Prima”, защото първият напълно електрически автомобил в семейството на Fiat си струва да бъде отбелязан.

ЖИВЕЙ В НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

Революционният дизайн на вътрешното пространство дава още повече простор на теб и твоите спътници и ви гарантира максимален комфорт.

МАТЕРИАЛИТЕ НА БЪДЕЩЕТО

Фашата на таблото, тапицирана с еко кожа е повратна точка в тенденциите в интериорния дизайн на автомобили, насочени към по-устойчиво бъдеще в сферата на автомобилния интериор.

СЕДАЛКИ, ТАПИЦИРАНИ С ЕКО-КОЖА С МОНОГРАМ

Новият стил на седалките, тапицирани с еко-кожа и регулируеми в шест посоки, съчетава елегантността и комфорта с иновациите, насочени към устойчиво развитие.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.