СВЪРЗАНОСТ

Напълно новата Cinerama инфотейнмънт система на новия Fiat 500 «la Prima», с нейния 10,25-инчов дисплей, винаги ще бъде широка и ясена пред очите ти. Ултрабързото Bluetooth сдвояване ще свърже всички смартфони в автомобила за по-малко от 5 секунди от отварянето на вратата на автомобила. Освен това, подобният на смартфон интерфейс с изглед, който можете да персонализираш напълно, ще направи твоята инфотейнмънт система лесна за използване и винаги достъпна. Новият 500 «la Prima» ще разполага, също така, с безжично зарядно за мобилни телефони, за да бъдете винаги свързани.

БЕЗЖИЧЕН APPLE CARPLAY

Свържие твоя iPhone с 10,25-инчовия дисплей на Uconnect™ и управлявай безчижно Apple CarPlay със Siri voice  или тъчскрийна. Apple CarPlay е най-умният и най-безопасният начин да използваш твоя iPhone в автомобила си, можеш да получаваш упътвания, да провеждаш телефонни разговори, да изпращаш и получаваш съобщения, но и да слушаш музика, аудиокниги или подкастове, без да губиш фокус на пътя.

CarPlay, iPhone and Siri са регистрирани търговски марки на Apple inc.

ANDROID AUTO™

Новият 500 «la Prima» е съвместим също така и с Android Auto™. След като веднъж вече телефонът ти е свързан с автомобила, удобният за потребителя интерфейс показва твоите приложения на 10,25-инчовия дисплей на Uconnect™. Можеш да управляваш своите музика и контакти и благодарение на Google Maps можеш да разглеждаш карти, състояние на трафика в реално време, директно на тъчскрийна, без да подлагаш на риск безопасността.

ТВОЯТ 500 В ТВОЯ СМАРТФОН

Новият 500 «la Prima» ще обхваща пълен съвременен набор от функции за свързаност, в това число и напълно ново мобилно приложение.

С приложението “Fiat all-in” ще имаш възможност да менажираш новия 500 «la Prima» по всяко време и навсякъде. Открий всички нови функции.

MY REMOTE

С My Remote ще можеш да локализираш новия 500 «la Prima» директно през своя смартфон. И това не е всичко. През мобилното приложение ти ще можеш, също така, да заключваш и отключваш вратите, както и да проверяваш нивото на зареждане и да програмираш Климатичната система и зареждането на автомобила.

MY NAVIGATION

Достигането на всяка дестинация никога не е било толкова лесно. С My Navigation можеш да споделиш дестинацията от приложението “Fiat all-in” с твоя автомобил с един клик. Дисплейът на инфотейнмънт системата на твоя нов 500 «la Prima», мигновено ще покаже твоята дестинация с трафика в реално време, актуализации на метеорологичните условия, предупреждения за камери за скоростта и точки за зареждане. Картите ти ще се обновяват непрекъснато.

MY CAR

Чудите ли се какво се случва под капака? Не се тревожете с My Car можете да получавате информация за статуса на Вашия автомобил в реално време. Налягане в гумите, изминати километри, поддръжка: просто влез в приложението Fiat all-in или провери директно от дисплея на радиото. Новият 500 «la Prima» няма какво да крие.

MY THEFT ASSISTANCE

Едно винаги широко отворено око. В случай на проблем с твоя автомобил, ти ще получаваш постоянни съобщения през приложението Fiat all-in. В случай на кражба, ще бъдеш свързан с оператор и автомобилът ще бъде проследен, за да помогне на полицията до го открие.

MY WI-FI

С My WI-FI винаги ще се чувстваш като у дома си. С услугите My Wi-Fi новият 500 «la Prima» ще се превърне в WI-FI hotspot, свързващ до 8 устройства: ти и твоите пътници ще имате пробен период за навигация, стрийминг, работа в пълен комфорт и използване на гласовия асистент.