СОЦИАЛЕН Е, НО НЕ СЛЕДВА ТЕНДЕНЦИИТЕ - СЪЗДАВА ГИ.

По време на пътуване с Fiat 500C, единственото нещо, което има значение, е удоволствието. Ето защо той е оборудван с голям брой системи за сигурност и забавление – управление от волана на аудиосистемата, Bluetooth с функция за слушане на музика от Вашето устройство, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE, както и Uconnect™ информационна система.

500% БЕЗОПАСЕН

Fiat 500C e компактният автомобил, за който грижата за неговите пътници е на първо място. За теб, твоето семейство и твоите приятели безопасността е гарантирана благодарение на 7 стандартни въздушни възглавници –  две предни и две странични за водача и пътника до водача, една за коленете на водача и две странични тип “завеса” за предните и задните места.

СТРЕСЪТ ОТ ШОФИРАНЕТО НЯМА МЯСТО НА БОРДА НА FIAT 500

Fiat 500C ти осигурява максимален контрол дори при аварийни маневри или на хлъзгави повърхности, благодарение на електронната система за контрол на стабилността (ESC), която включва ABS и ASR, за да ти помогне да тръгнеш или да спреш в трудни условия.

Потегляне по наклон? Няма проблем!

Страхуваш се от изкачвания? С 500 няма нищо по-лесно, благодарение на системата за асистиране при потегляне по наклон, която улеснява работата ти като предотвратява движението на автомобила назад.

КРУИЗ КОНТРОЛ

С Fiat 500C ще разполагаш и с модерната технология на круиз контрола. Задай желаната скорост в началото на пътуването и 500 ще ти помогне да я поддържаш постоянна през цялото време, а ти ще се наслаждаваш спокойно на пътуването.

ЗНАЕ КОГА ДА СПРЕ

В случай на внезапно спиране, системата HBA на Fiat 500C добавя повече спирачна сила, а устройството Hazard автоматично активира аварийните светлини. 

МОЖЕШ ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА ПЕЕШ ПОД ДЪЖДА

Сензорът за дъжд и светлина сам следи промените в пътната обстановка и реагира, съобразно ситуацията – автоматично включва светлините или активира чистачките на предното стъкло. 

ВЛЮБЕН В ИНОВАЦИИТЕ

Информационно-развлекателната система Uconnect ™ HD LIVE със 7-инчов  тъчскрийн дисплей ти дава възможност да слушаш музика чрез вграденото радио или чрез всяко друго мултимедийно устройство в твоя автомобил. Можеш да извършваш позвънявания и да приемаш такива, да изпращаш и получаваш съобщения, да използваш Google Maps и то без да вдигаш ръце от волана и без да изпускаш пътя от поглед.

*Всички снимки са с илюстративна цел: оборудването и видът на посочените модели може да се променя.